Centre Multidisciplinar Alar

Especialistes en psicologia i logopèdia

Una mica d'història del nostre centre

Una mica d'història del nostre centre

El Centre Multidisciplinar Alar va ser creat a l’any 2006 per Ana Alepuz Pou (psicòloga general sanitària) i Rosalia Arnó Fortit (mestra i logopeda) amb l’objectiu de oferir a totes aquelles persones que estan en recerca i es comprometen a entrar en el camí del creixement personal un espai on se sentissin acompanyades, mantenint la confidencialitat i alhora coordinant-nos amb la família, escola i professionals externs, en funció de cada cas.

Durant tot aquest temps hem col·laborat amb professionals de diferents àmbits: pedagògic, logopèdic, psicològic, psiquiàtric, jurídic, ...

Hem fet conferències, assessoraments a llar d’Infants, escoles de pares, equips de docents, entitats sense ànim de lucre, tallers amb infants i pares, etc.

Al llarg d’aquests anys hem anat enriquint la nostra manera d’abordar els tractaments amb  els avanços de la neurociència, de les intel·ligències múltiples, de la importància de la intel·ligència emocional i de la gestió de les nostres emocions.

Qui som i a qui ens adrecem?

Qui som i a qui ens adrecem?

Som un equip de professionals amb anys d’experiència en l'àmbit logopèdic, pedagògic i psicològic oferint orientació, assessorament i tractament a infants, adolescents i adults.

Som conscients que darrera de cada persona hi ha una família i un entorn proper que son els que en el seu dia a dia viuen i acompanyen des de la seva estima i convicció però necessitant en tot moment un suport i orientació que, des de la comprensió i acolliment, se sentint part clau del procés de creixement. Es per això que la nostra intervenció es concep i es fa en total coordinació amb la família i altres professionals del seu entorns (escola , CDIAP, CSMIJ,...).

Per altra banda també oferim assessorament a pares, escoles, professionals i entitats de l’àmbit social.

Quin és el nostre objectiu?

Quin és el nostre objectiu?

“Un equip multidisciplinari per ajudar-te i acompanyar-te a tu”

En la nostra tasca professional partim d'una visió integral de la persona.
El nostre abordatge és multidisciplinar, interactuant diferents professionals en un mateix tractament.

Creiem que no hi ha avanç si la nostra intervenció no és integral i coordinada des de la família, escola i professionals externs. Només junts i treballant conjuntament i coordinats aconseguirem avançar.

Ens agrada que la persona que acudeix al nostre centre senti que rep un tracte personalitzat, molt humà i acollidor.

Com treballem?

Com treballem?

Iniciem amb una PRIMERA VISITA on la persona o els pares dels infants/adolescents ens expliquen quina es la seva preocupació i el motiu de la seva consulta. En aquest espai recollim dades del procés evolutiu, de l’entorn (escolar, social, familiar, laboral..) per poder tenir la màxima informació de la seva realitat.

Amb aquesta informació iniciem un PROCÉS DE VALORACIÓ per detectar quines són les dificultats i com abordar-les. El nombre d’aquestes visites variarà en funció de cada cas.

Un cop acabat el procés de valoració es fa una ENTREVISTA DE DEVOLUCIÓ per comunicar quins són els aspectes detectats i presentar el nostra proposta de treball.

Un cop acceptada la proposta iniciem les SESSIONS INDIVIDUALS amb el pacient. Les sessions són de 45min.

Amb infants i adolescents el treball conjunt amb la família és clau. És per això que tenim reunions on la família pot aportar-nos la seva visió, neguits, accions i a l’hora marquem conjuntament, aquelles estratègies adequades al moment del procés.

Paral·lelament ens posem en contacte amb l’escola, per reunir-nos amb els professors i coordinar-nos.

Tant mateix amb els professionals del CEDIAP, CSMIJ o d’altres professionals que estiguin implicats amb el cas.

Teléfono del bufete de abogados Comaposada